perjantai 4. tammikuuta 2013

Pullaa ja psykoanalyysiä

Tästä lähtee nyt syväluotaava analyysi lukijoideni (kaikkien niiden 5) mieliin. Vastauksena kysymykseen "Mitä haluat lisää?", suuriman rosenttimäärän keräsivät Mielipiteet ja Teksti yleensä. MITÄ IHMETTÄ? Laitoin ensimmäisen kerran pitkään aikaan valtavan kuvapläjäyksen ja heti tulee monta täggäystä pikkuneliöihin ! Ja silti te väitätte että te haluatte tekstiä ! EN USKO. Se siitä sitten. En laita yhtään enempää tekstiä. 
Monta ääntä keräsi myös Elämää, tosin en aio toteuttaa sitäkään, koska mistäs elämästä tässä kirjoittamaan? Kaikki varmasti haluavat silmät vereslihalla lukea päiväni tapahtumia. Ihan vain teidät vakuuttaakseni päätin tänään kirjoittaa päivän tapahtumat ! Oi kuinka jänittävää.. 

Heräsin. Menin bussilla kouluun. En ollut tehnyt mitään läksyjä, koska olen laiska paskiainen. Piti hoidella vaikka mitä kouluun liittyviä hommia, siirsin kaikki maanantaille. Ruokana oli pastaa. Lintsasin vikan tunnin. Tein läksyjä. Sain ihanalta Ellalta kyydin himaan. Paistoin pihvin, se olikin vanha. Lämmitin mikrossa lasagnea ja halkaisin sormeni laatikkoon. Se sattui. Pesin pyykkiä. Koko loppuillan olenkin surfannut mahdollisimman halpoja Stormtrooper-pukuja penkkareita varten.

The End

Oliko kivaa? Niin, aivan, ei ollut. Tätä ei siis jatketa. 

Kuvat saivat näköjään kerättyä itselleen muutaman äänen, joten en laita niitä tänään yhden yhtä. Tai no, ehkä yhden. Mutta ei tätä edes lasketa kuvaksi !


Olen jostain syystä taas nakitettu lastenhoitoon (ja vielä ihan karmeita kauhukakaroita tällä kertaa), mutta toisaalta tämä varmasti vain vahvistaa ei-lapsia-koskaan-politiikkaani, joten otan sen positiiviselta kannalta. Täytyy vain toivoa ettei ne kuole tai vakavasti loukkaannu tässä lauantai-illan ja sunnuntai-päivän aikana. 
Kaveri käski leipoa pullaa (usean kuukauden kakarakokemusten pohjalta), mutta en suostu. Kuka niitä tahmanäppien saastuttamia pullia edes söisi? 

-H-


2 kommenttia:

  1. Just hyvii noi sun kertomukset mitä oot tehny päiväl ;D ja useemmin tekstii!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :D yritän toteuttaa toiveesi rakas lukija (yksi niistä harvoista) <3

    VastaaPoista