keskiviikko 9. tammikuuta 2013

What Do Stormtroopers Say?

Olen edistynyt penkkaripuvussa! Kuukausien ja taas kuukausien (johan tässä on vuosi tainnut mennä) suunnittelun jälkeen menin ja ostin ylihintaisen kökköpuvun, joka tänään odotti minua takaovella liukurin alla. Sen huntin jälkeen minkä maksoin siitä  joudun varmaan käyttämään vielä toisen huntin että saan siitä jotenkuten edustavan näköisen.. Rahatilanne tulee siis tänä vuonna olemaan loistava.. Lupaan kuitenkin laittaa kuvaa tulemaan heti kun saan pukuun parannuksia.

Lukio.. Aah, lukio. En vieläkään voi painottaa kuinka tärkeää on, että valitsee kaikki tarvittavat kurssit ajoissa (nim. Viime yönä klo 1 Kafkan novellianalyysiä vääntänyt). Nyt jumalauta otat heti sen kurssivalintalärpäkkeen käteen ja alat rastittamaan käytyjä, vielä käymättömiä ja oho-ai-tääkin-piti-käydä-kursseja. Heti. Vältyt tältä julmalta kohtalolta. Jos ne jättää viimeiseen hetkeen, käy joka huonosti tai helvetin huonosti. Väistin juuri ja juuri sen karmaisevn kohtalon että kun muut abit kirmaavat lukulomalle, minä olisin joutunut jäämään yhden hikisen yk2-kurssin takia kouluun! Mutta hintana on aivan tautinen määrä äikän tehtäviä (joka kertaa kun saan edellisen vuoren tehtyä, ilmestyy 7 uutta) ja 57 yk-tehtävää ja kaksi esseetä koskien yhteiskunnallista taloutta. Mitä tahansa jotta pääsee ylioppilaaksi, eikö niin?

Olen lisäksi vihdoin valaistunut yliopiston suhteen! Okei, ykkösvaihtoehtona on aina ollut se eläinlääketiede, mutta kun sinne pääsee se 8% hakijoista (suomennettuna nerot), olen kuumeisesti miettinyt varavaihtoehtoa.. Ja nyt kuningassuunnitelma on valmis !
1) Hae eläinlääketieteelliseen Helsinkiin (Suomen ainoa)
2) Hae eläinlääketieteelliseen Skotlantiin, jossa se on lähes ilmaista. Vuoden opiskelun jälkeen hae uudelleen Suomeen.
3) Et pääse kumpaankaan- kierrä maailmaa.

Mikä mahtava suunnitelma, eikö? (Copyright -H-)

Ja huomenna on ajokortin 2-vaihe, myös rahastusvaiheena tunnettu osio edessä. Mitä ideaa siinä on? Katsotaan että juu-u, eihän toi juppi osaa ajaa, ei sitten yhtään. Liian lujaa, liian lähellä, vaaraksi liikenteelle. Ja mitäs sille sitten tehdään? Aivan, EI MITÄÄN. Paitsi päästetään se irti liukasradalle. Oh, joy. No sehän auttaa.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin,
-H-







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti