perjantai 18. tammikuuta 2013

Pointless things in life

Onpa muuten ollut melkoisen älytön viikko. Tiistaina , keskiviikkona ja torstaina olen jokaisena päivänä ollut puhumassa jonkin sortin suuremmalle joukolle ihmisyksilöitä (Thorsdaynä jopa kaksi kertaa). Vaikka en yleensä näitä hommeleita erityisemmin stressaakaan, on tämä viikko ollut melkoista hiustenlähdön aikaa, kun koko ajan on ollut kiire. Tänään meinasin rentoutua ja lähteä ihan kuulkaa liikkuviin kuviin, mutta jostain syystä kaikki ryönäsäkit ovat juuri tänään päättäneet tunkeutua samojen elokuvien samoihin näytäksiin mihin minäkin olisin halunnut! Why, cruel world, why? Joten taidanpa tyytyä tönöttämään himassa koneen ääressä. Tekemättä mitään. Taaskaan.

Olen vihdoin ratkaissut koiranmuona-arvoituksen! Googletin omaa nimeäni (myönnä pois, sinäkin olet tehnyt niin! En voi olla ainoa tässä hommassa, enhän?) ja löysin nimeni jonkun tuppulehden kuvakilpailun kymmenen parhaan joukosta! Palkintona Horse Show -lippuja ja Pedigree tuotepalkintoja. Okei, liput olisivat olleet sata kertaa parempi. Ja toisekseen, oliko tuomarien silmissä jotain vikaa? Kuvassa on kissa, joilla on pedigree-käyttäjien kanssa yhteistä lähinnä tassujen määrä. Mihin he kuvittelevat että tarvitsisin koiran herkkuluita? Kaverien lahjomiseen?
No, kyllä.

Pitää nyt vielä erikseen kiittää niitä ihania ihmisiä jotka ovat pistäneet minulle kommenttia tulemaan. Jokainen kommentti on päivän pelastus, ihan oikeesti! KIITOS!

-H-

Post Scriptum: lupaan lisätä tässä ihan lähiaikoina jotain vähän laadukkaampaa materiaa !

Noei, vitsi vitsi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti