lauantai 29. joulukuuta 2012

Oh, live a little

Mikä siinä on, että lautailijat on niin cooleja?
Vaihdoin kaksi liukasta pitkulaa yhteen (okei ihan tosi tästä ei nyt tuu mitään, mistä nää sanavalinnat tulee?), eli siis aloitin lautailemisen, koska sain siskoltani lainaan määräämättömäksi ajanjaksoksi ah niin ihanan laudan pinkeillä kanteilla. Lauta on koulutettu alpeilla (ja ilmeisesti tottunut liian hyvään) koska ei tästä prkl mitään tule. Kolmas laskettelukausi tässä juuri menossa, viime vuonna olin kerran mäessä, tänä vuonna onnistuin kaikessa nerokkuudessan hyppäämään tuolihissistä melko korkealta alas, koska panikoin kun lähdön aika koitti (missä kaikki se coolius?), ja noh, niin vain kävi. Mutta kysymykseni kuuluu, miksi kaikki lautailijat ovat niin hyviä ja laskevat niin lujaa, ja ennen kaikkea, miksi se ei ole tarttunut minuun?
Niissä mukavan sinisissä mäissä missä minä lasken näkyy satunnainen aloitteleva lautailija, selvästi ensimmäistä kertaa hommassa mukana. Ja kuinka ollakaan, seuraavana päivänä sama hyyppä viilettää ohi lumi pöllyten kuin ammattilainen. MIKSI? Ja entäs minä? Roikun avuttomasti, rappeutuneet reidet tutisten, lastenrinteen sompahississä matkalla ylöspäin (kun kolmannen kaatumiseni jälkeen joku vihdoin tajuaa hidastaa lähtöä), ja tulen alas istahtaen vain kolme-neljä kertaa sillä 40 m matkalla, sittenkin melkolailla vapisten. Samalla kun muut lautailijat jarruttelevat lumia naamalleni. Olen häpeäksi kansalleni ! Enkä osaa enää edes laskea suksilla.. Kolme hyvää laskettelukautta on valunut hukkaan ! Täysin hukkaan !

Ai mitens joulu Vuokatin Kuntokylässä? (Ja ihan tosi, sen paikan nimi oli Kuntokylä.. Ah tätä ironiaa..) No, luin kirjoja. Hyppäsin sen kerran sieltä hissistä. Luin lisää kirjoja. Söin. Siinä se.

Vuoden 2013 ensimmäistä krapulaa innolla odottaen,
-H-









Melkein voitin..



Mitään muuta karkkia ei tullut.. Näitä on sitten joutunut itku kurkussa vetämään nassuun.



Todistusaineisto..




Auringonlasku matkalla auton ikkunasta



Takapiha



Järjetön hampurilainen !



Jätkänkynttilä






Paras joululahja ikinä- mieskalenteri jossa on porvoolaisia portsareita !




Meillä oli jopa jouluvalot..


























rinne 
(u don't say..)




2 kommenttia:

  1. Hei et kuule oo ainoa kipeäperse, jos lautailusta puhutaan! Ja oon samaa mieltä, että lautailussa on vaan niiiin paljo enemmän asennetta! Mikä on ihan epäreilua, koska ei sitä tämmöset tumpelot opi :( Tahdonvoimia siulle :) ite taidan suosiolla vielä malttaa muutaman laskukerran suksilla, ennenku otan laudan uudelleen...

    VastaaPoista
  2. Hooray, en ole ainoa! Kiitos paljon päivän (noh, täytyy myöntää, viikon) piristyksestä !:)

    VastaaPoista