lauantai 15. joulukuuta 2012

Valo tunnelin päästä on säästösyistä sammutettu

Politiikka on vaikeaa. (Jos koet edellisen lauseen olevan liian laimea ilmaus politiikan koukeroista, suosittelen jättämään seuraavat pari kappaletta väliin). Luulin olevani edes joten kuten kärryillä maailman ja Suomen tapahtumista, mutta ei. Tänään nuorisovaltuuston pikkujouluissa istuin todellakin tietämättä mistään mitään, kun poliittisen kentän henkilöistä puhuttiin etunimellä ja viitattiin tapahtumiin joista en ollut koskaan kuullutkaan. Olen harkinnut ( harkitsin)YK:n nuorisodelegaatiksi lähtöä kuvitellen että jos nyt selailen tässä lehtiä hieman reippaammin olen ihan kartalla kaikesta. YOU WISH. Se siitä uskomattomasta CV-merkinnästä sitten. Minä en koskaan pärjäisi siinä hommassa. 
Välikommentti: söin amarillossa, miten röyhtäys voi haista näin pahalle?
Kielikiistaa on paikallispolitiikassa kuitenkin hauska seurata. Näin rasistisena ja kultturellisesti sivistymättömänä ihmisenä olen sitä mieltä että ruotsin kielen aseman ajaminen on paikoittain saanut ihan naurettavat mittasuhteet. Esimerkiksi se, että suomenkielinen ja ruotsinkielinen koulutusjaosto ovat erikseen? Järkyttävää rahan haaskausta. Ja sitten vielä ihmetellään miten kunta pyörii omassa pienessä velkahelvetissään.. Rakenteellisia muutoksia, kiitos.

Ja seuraavaksi pöndellä asumisen mukavuuksiin; vaikka lunta ei sataisikaan, jos tuulta on riittävästi, tiet menee tukkoon. Nopeasti. Söpöllä pikku nelivetoisella maasturilla pääsi 4 tuntia auraamisen jälkeen juuri ja juuri perille. MUTTA SE OLI HAUSKAA. Ajoin oranssi abs-vilkkuvalo silmiä häikäisten kaasu pohjassa auton heittelehtiessä (okei no tässä vaiheessa kannattaa varmaan mainita että vauhtia oli alle 30) lumivallien yli valkoisten pilvien pyyhkiessä tuulilasin yli. Ihan mahtavaa. Palan jo halusta lähteä kokeilemaan tyhjälle parkkikselle miten auto käyttäytyy kun painaa kaasun pohjaan ja kääntää ratin ääriasentoon.. Olen niin pettynyt ettei meillä ole sitä hienoa vempelettä, joka tekisi pöndellä elämisen onnelliseksi kenelle tahansa.. Peltoauto, missä sinä olet?

-H-



Hjuva keksi, hjuva karkki, ostaosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti