perjantai 14. lokakuuta 2011

*Sigh*

Mitä tapahtuu, kun sanot "ota kamerani naulakosta ja ota sillä sitten juhlasta kuvia?" Tapahtuu ns. manuaalitarkennus.






...ja 34 vastaavaa


Joten yleisesti juhlapäivistä ihan vain pari vinkkiä: älä anna kameraasi ihmiselle joka ei omista järjestelmäkameraa (tai mieluiten edes erimerkkistä järkkäriä) ja jos juonnat, älä nuku pommiin.



Ja tässä vielä kuva Kerttulista, jos ette itse
tehneet, niin nyt on tilaisuus ihailla sitä.





Tässä oikein herkullinen ja ravitseva lounas. Ei minun, valitettavasti. Meillä oli koulussa tänään viimeinen päivä ennen syysloman alku, ja mikäs parempi tapa lopettaa opiskelu viikoksi kuin ahdistaa opiskelijoita eri ammattialojen opiskelijoiden luennoilla. Laajasta valikoimasta oli mahdollisuus valita itselleen kaksi eri luentoa, ja minä menin uskollisesti tulevaisuuttani ajatellen eläinlääketieteellisen ja lääketieteellisen luennoille. Täytyy kyllä sanoa, että vaikka olenkin vuosien myötä kiinteästi kasvanut päätökseen eläinlääkäristä, vaikutti lääketieteen opiskelu paljon hauskemmalta puuhalta. Mutta sehän johtuu vain siitä, että MattiSeppoAntti vai mikä nyt olikaan, eli hauskempaa elämää ja/tai oli parempi puhumaan. Pitäisikö sen nyt sitten vaikuttaa siihen, että mihin minä menen opiskelemaan? Jos ne olisivat lähettäneet sieltä Anneli-Kullervon joka ei ole ikinä puhunut perhettään isommalle joukolle, en varmasti olisi horjunut päätöksessäni. Toisaalta sen on ihan mahtavaa että saa kuulla opiskelijoilta itseltään minkälaista (lisää opiskelupaikka):ssa on, mutta toisaalta se on puhdasta aivopesua valitsemaan meitä aloja, jonne hakeutuu karismaattisia puhujia. Varmasti on taas meidänkin koulusta menossa 20 (vai mikä se ryhmäkoko nyt olikaan) lisää oppilaitokseen jossa koulutetaan ihmisistä yleisön edessä esiintyjiä. Mikä laitos se nyt sitten onkaan. Vaikuttaako se esittelijä sitten muka tosiaan päätökseen? Alitajunta, rakas Watson, alitajunta..

Sitten arkisempiin aiheisiin! Aloitin talviprojektini, joka on tällä kertaa "Kasvata Basilikaa". Jatkossa blogini tulee siis seuraamaan vain ja ainoastaan juuri istetun basilikani kehitystä ja kasvua tähän julmaan maailmaan.




Nimiehdotuksia?





Edellisen kohtalo




No ei nyt sentään. Eiköhän se basilika kuole tuosta melko nopeasti pois. Muutenkin. Kasvin kasvun seuraamista? Haha.
Kas vain, sanoi kasvain, ja kasvoi vain, sillä vain kasvain voi kasvaa noin vain.

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti