lauantai 1. lokakuuta 2011

Do-it-yourself bruise
Jokaisen mielessä on varmasti joskus käynyt, että olisipa minullakin tuollainen mustelma? No ei hätää, asiaan löytyy ratkaisu!
Helpointahan on tietenkin vain lyödä itseään. Lisäefektina tulevat kosketusherkkyys ja taatusti aito visuaalinen ilme. Jos kuitenkin pelkäät kipua, kuten minä, ja haluat pukeutua zombieksi/nyrkkeilijäksi/kusipääksi, kuten minä, tarvitset sinä jonkun toisen keinon. Ajattelin nyt siis omaksi ajankulukseni tehdä teille kuvitetun ohjeen kivuttomista tee-se-itse mustelmista.


Tarvitset vain:

1. Kasvovärejä, sitä mallia mitä käytetään veden kanssa (Huom. jos et pelkää että naamasi sulaa pois, ja olet köyhä tai muuten vaan saita, voit käyttää myös tavallisia vesivärejä. Lisää niihin vähän jotain halpaa kosteusvoidetta, ja eroa tuskin huomaa!)2. Vettä. Vaikka hanasta.3. Jos teet mustelmaa jalkaan, aitoa efektia sää luotua mustalla kynällä. Vaikka ihan musta kajaali kelpaa.

Ensinnäkin: mustelmissa kaikki riippuu kaikesta. Haluatko tehdä vanhan, uuden, totuudenmukaisen, kammottavan, ison, pienen.. Olen nyt ottanut kaksi esimerkkiä: toinen on hyvinkin realistinen ja toinen on vähän enemmän halloween-kamaa.


Halloween-mustelma:


1. Tuputtele koko mustelman kokoinen alue tummankeltaisella (keltainen+ vähän mustaa). Voit lisätä reunaan myös tummemman läikän. (Mikäli haluat mustelmasta tuoreen, älä käytä keltaista)
2. Tuputtele kellertävän päälle mustaa epätasaisesti.
3. Lisää purppuraa (punainen+sininen maun mukaan) mustelman keskelle, älä tee täydellistä ymypyrää. (Jos käytät liikaa vettä, käy kuten yllä olevassa kuvassa, ja mustelman keskelle tulee aukko. Voit koejata aukon lisäämällä alle ensin vähän mustaan, ja päälle taas purppuraa)4. Korosta mustelmaa mielesi mukaan hiukan erivärisillä liiloilla/punaisilla-> aidomman näköinen.
Realistiseen vanhaan mustelmaan riittää kaksi vaihetta:

1. Keltaista alle. Jos olet tekemässä mustelmaa jalkaan, lisää tässä vaiheessa muutamia pilkkuja mustalla kynällä ja häivytä sormella.


2. Tummaa päälle epätasaisesti (pääosin mustaa, HIUKAN sinistä).

Tadaa!

Maskeeraaminen on kyllä jollain oudolla tavalla kivaa. Kaikki mustelmat ja haavat ja kaikki, jotenki tosi kiva aina välil pelotella ihmisiä. Jos haluutte lisää maskeeraamisohjeita nii kertokaa ihmeessä! Nyt koeviikko painaa päälle..
Kohti englantia, ja sen yliiii!

-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti