tiistai 4. lokakuuta 2011

Jarno

Jotta välttyisin mahdollisimman kauan siltä kauhealta tosiasialta, että huomenna on kemian koe, en osaa mitään ja pitäisi lukea, päätin tulla päivittämään kaikki äärettömän jännittävät tapahtumat päivältä.
Ihan ensinäkin kaverini koiran päälle ajoi auto (lujaa) ja kuljettaja ei pysähtynyt. On pistänyt kiehumaan tässä.. Miten ihmiset voivat olla niin julkeita? Koira ei ollu mikään chihuaua (olipas vaikea kirjoittaa tuo väärin), joten mahdollisuus ettei kuljettaja huomannut sitä on lähes yhtä pieni kuin lotossa voittaminen. Surullista tämä ihmiskunnan rappio.
Sitten jotain aivan uskomatonta. Sisälläni elää selvästi pieni sadisti (no tämähän nyt ei ollut mikään uutinen), koska tämä on näin jännittävää. Tervetuloa kärpäsen anatomian oppitunnille! Nythän kävi nimittäin niin, että työlampulleni laskeutui kärpänen ja huitaisin sitä lehdellä. Osui ja upposi. Kärpänen kuitenkin jäi vielä lamppuun, ja lähemmin tarkasteltuna sen kärsästä vuoti verta!! Paljon! Vuodattamisen jälkeen Hän tippui lampusta pois pöydälleni, ja jatkoi elämäänsä ilman huomattavia kosmeettisia vaurioita. Ainoa vika taitavat olla halvaantuneet siivet. Nyt minulla on siis uusi lemmikki, Jarno, joka asuu rypistyneessä vessapaperinpalasessa työpöydälläni.

Ensimmäinen kuva on JÄTTIMÄISESTÄ veriläikästä. Ainakin kärpästen mittakaavassa. Vähän hassu kuva, se vähän huijaa silmää ensin (tai ainakin minun silmiäni).. Kuvassa lamppu on siis etummaisena.


läikkäJarno pesee itseäänJarno katselee haikeana isompaa paperitolloa,
jonne se onkin hiljattain muuttanut

Teinpäs ajankulukseni muuten myös bannerin. Saa kertoa ihan rehellisiä mielipiteitä, se on helppo ottaa pois tai muuttaa:D

-H-

2 kommenttia: