keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Thunder buddies

Omistettu Annelle <3

Mitä antaa lahjaksi täysi-ikäistyvälle? (Siis tietysti Miss 18v-nauhan ja päivänsankarin naamoja täynnä olevan kortin lisäksi.)

Perinteinen, mutta silti mun mielestä ihan paras lahjaidea on (oli) LAATIKKO. Sitä voi muokata budjetin mukaan ja siitä tulee varmasti henkilökohtainen lahja! Laatikoksi voi ottaa pahvisen, muovisen tai puisen version ja sitten tehdä siitä omannäköisen. Ja sisältö on tietysti vielä tärkeämpi! Kortsut ovat klassikko, samoin kuin ryppyvoide. Ja sitten jotain henkilökohtaista.

Ideahan oli ihan loistava, mutta näin jälkikäteen ajateltuna jos on näin huono kaikissa käsitöissä kannattaa ehkä vain sijoittaa rahat suosiolla johonkin muuhun.
Tai vain hylätä ajatus siitä että tekee laatikon itse. Se saattaa VAIKUTTAA helpolta, mutta uskokaa pois, se lähentelee mahdottomuutta. Monen, monen, monen tunnin vääntämisen paiskasin palaset lattialle muutaman(kymmenen) kirosanan kera ja tyydyin vaan ostamaan laatikon. Enkä enää ikinä tee mitään. Ikinä.


Piirsin palaset. Sahasin ne.



Etsin tarpeeksi pieniä nauloja


Naulasin jopa tuet paikoilleen, mutta palasten yhdistäminen.. 
Luovutin




 Maalit, mustaa ja kultaa




(Ostettu) laatikko, alunperin myrkynvihreä, nyt pohjamaalattu kultaiseksi
ps. kivat valumajäljet



Aarrearkun sabluuna (omilla pikku kätösillä taiteiltu, mutta eihän sitä huomaa?)



Aarrekartasta apinoidun viivan sabluuna




Melkein valmis, vain aarrearkku puuttuu vasemmasta etuseinästä


Sisältö :)


Jostain ihme syystä multa puuttuu kuva tosta lopputuloksesta. Mulla kävi nimittäin myös pienimuotonen katastrofi sen aarrearkun kanssa ja korjailin sitä pensselin kanssa.. Onneks ei oo enää montaa kaveria jotka täyttää 18!


Berliininmunkkimasennuksen partaalta,
-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti