tiistai 25. syyskuuta 2012

What's this shit then?

Pitkäaikainen haave, eläinlääkäriys, on nyt kokenut kovan kolauksen.
Kunnaneläinlääkäri saa jumalauta pienempää palkkaa kuin keittiöpäälliköt!
Keittiö-motherfuckin-päälliköt.

Tosin, se on kunnan. Mutta mistäs sitä tietää mitä duuneja sitä joutuu tekemään vastavalmistuneena. Rupesin sitten selailemaan vähän parempipalkkaisia ammatteja, ja totesin että ehkäpä tulevaisuudessa häämöttää sittenkin Lääninoikeuslääkäri (13 521), Ylijohtaja (9 017, ja tittelikin on jotenkin mun egon kokoinen), Johtava ylilääkäri (7 932) tai vaikkapa Klinikkaryhmän johtaja (9 414). Ja suluissa olevat numerothan on siis euroja kuukaudessa.
Ja mitä tienaa kunnaneläinlääkäri? 2 830 euroa. Säälittävää.
Tosin, löysin listalta myös 5 529 (eläinlääkäri), 5 382 (tarkastuseläinlääkäri), 4 830 (Hygieenikkoeläinlääkäri) ja muutaman muun siitä alaspäin menevän palkan. Ja mitä eroa noilla on? Ken tietää. Ainakin naisilla on huonompi palkka kuin miehillä, mutta tulkaa vaan minulle tarjoamaan 1000e huonompaa palkkaa kuin samantasoiselle miehelle, niin katsotaan miten käy..

Huomenna on muuten yo-kirjoitukset (biologia toista kertaa), ja ei se siitä mihinkää parane joten olen tämän päivän henkisesti valmistautunut huonoon suoritukseen.

Ja nyt ilouutiseen! Koska kukaan ei ikinä kommentoi (tai no lue, täytyyhän se myöntää) tätä blogia, päätin tehdä jotain erikoista kun 2000 kävijän raja poksahtaa rikki.
Enpä tiedä mitä, ehkä tanssin macarenaa alasti keittiönpöydällä tähtisädetikku ahterissa ja videoin sen tänne. Saa nyt nähdä.
Tietysti, jos on jotain luovia ajatuksia (tai ei vain halua ylläolevaa toteutettavan) niin ideoita otetaan ilomielin vastaan :)

Tähtisädetikut valmiudessa,
-H-

3 kommenttia:

 1. tykkään tosta sun bannerista :)!

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hhahah, huumori kohillaan, tosin macarenavideon voin jättää välistä vaikka liityinkin lukijaksi. Mutta voi sua hknbloo pientä, etkö ole kuullut työnilosta ja muusta:o
  Vitsivitsi, paska palkka on rectumista, onneksi oma pyrkimykseni on lääkis hehehhe....
  Mutta onnea kirjoituksiin ja jään seurailemaan siis!

  www.come--clarity.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. jonna, kiitos:) ja Lode sua odottaa siis päälle 13 tonnia kuussa, onnittelut;) Ehkä mä nyt sitte näin kivan kommentin jälkeen jätän sen macarenan väliin.. Ehkä.

  VastaaPoista