torstai 27. syyskuuta 2012

DO THE HAPPY DANCE

Tää on ihan naurettavaa. Sain kolme kommenttia, ja vietin seuraavat kaksi tuntia idioottihymy naamalle liimattuna. Enkä edes liiottele. Miten voi pienillä (ja varsinkin niillä pitkillä) kommenteilla olla noin iso vaikutus? Ihmeellistä, kerrassaan ihmeellistä..

JA se 2000 kävijän raja pamahti rikki (skrollaa vasempaan alakulmaan jos et usko!) joten mä ihan tosissaan teen jotain erilaista. Ongelma on vaan se, että kun mä kirjottelen tänne asioista mitkä nyt vaan sattuu putkahtamaan mieleen, niin mikä on erilaista? Vastaus: MACARENA.
No ei, vitsivitsi. Teen jotain mikä ei saa silmiä pullahtamaan ulos. (Se on muuten oikeasti mahdollista! Vaikka benji-hypyssä, jos silmäntakainen paine on luontaisesti koholla. Tai jotain. Se kuulosti hienolta.)
Valitettavasti (?) se nähdään vasta ensi numerossa.

Nyt, asiaan.Sinne meni videoneitsyys. En ole ennen löytänyt mitään tarpeeksi hyvää että haluaisin jakaa sen koko maailman kanssa (pientä lukijamäärän liiottelua?) mutta tämä.. Jotain ihan mahtavaa. Honest Trailereita (jos et tiedä mitä se tarkoittaa suomeksi, jätä suosiolla väliin...) on muistakin leffoista (The Avengers!) mutta Avatar on ehdottomasti yksi parhaista. Katso ja nauti..


Ja hei te neljä (4, siis NELJÄ, miettikää tätä prosentuaalista kasvua!) uutta lukijaa!
Tästä tuli nyt liian iloista..

Ulkona sataa,
-H-2 kommenttia:

  1. Muahaha lisää kommentteja! Hihi tykkään kirjotustyylistäs! Se on semmonen rento-aito, mutta ei liian puhekielinen. Etkä viljele mä, mun -pronomineja (joita en itse näin itäisenä ihmisenä voi sietää, eli ehdoton nounou monelle teiniblogille, josta tuskin on kyllä haittaa...)

    T. Yksi neljästä uudesta lukijasta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoskiitoskiitos, teit juuri yhden ihmisen hyvin onnelliseksi:)

    VastaaPoista