lauantai 23. helmikuuta 2013

Jännitystä ilmassa

Meikäpoika(tyttö) lähtee Budapestiin pääsiäisenä! Minä, suuri maailmanmatkaaja (Suuri? Kyllä. Maailmanmatkaaja? No jos Teneriffa lasketaan.), lähden hetken mielijohteesta Unkariin. Kuka niitä opintosäästöjä edes tarvitsee? Pyffpaff, lainaa ja nuudeleita, niillä mennään. Mutta siis jos löytyy vinkkejä Budapestiin (tai minne tahansa muualle samankaltaiseen paikkaan) niin otan niitä ilolla vastaan!

Jaaaa seuraavaksi viime aikojen kuvasaldoa. Aika heikkoa, myönnetään. Mutta hei, onhan teitä jollain pakko rangaista, koska en ole saanut yhtään ehdotusta 100. skräbläykseen! Joudun nyt siis silmät vereslihalla vartomaan ruudun äärellä milloin se ehdotus tulee, jotta voin kirjoittaa seuraavan postauksen. Koska sehän on jo se 100. Oi miten aika rientää bloggauksen parissa.
Not.

-H-
























Pillkieväät




2 kommenttia:

  1. Budapest on ihana! Keväisestä kaupungista en tiedä, mutta viime kesänä vietin siellä neljä päivää ja se oli ihanaa. Kylpylöitä on joka lähtöön, arkkitehtuuri kaunista, unkarin kieli aiheuttaa kirjoitettuna hirveän "wtf tämä konsonanttien määrä"-kohtauksen ja ruoka hyvää. Suosittelen Troféa Grilliä, sieltä saa suunnilleen mitä vaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy laittaa ruokapaikka ylös että muistan käydä! :)

    VastaaPoista