sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Demokratia

On se niin tyhmä juttu. Miksei äänestykseen voi olla vaikka älykkyysosamäärärajaa? Ei tällä voi ikinä saada mitään aikaan, kun aina on joku tolvero joka menee ja äänestää koska on nähnyt naaman ennen telkkarissa. On niin vähän ihmisiä (tai siltä se ainakin vaikuttaa..) jotka seuraavat mitä jokin tietty puolue tekee, onko se pitänyt entisiäkään vaalilupauksiaan ja toiminut ilmottamiensa arvojen mukaisesti. Onhan sekin jotain että seuraa oman kuntansa (idioottimaisia) päätöksiä jossain määrin lehdistä tai viidakkorummun kautta, mutta kun niitä jotka eivät tiedä hölkäsen pöläystä yhtään mistään ikinä koskaan on niin lamauttavan paljon.. Ja sen takia kaikki kylän pikkujulkkikset pääsevät tekemään päätöksiä- ja heille vielä maksetaan siitä. JYTKYN jälkeen olen menettänyt uskoni ihmiskuntaan ihan totaalisesti. Olen pahoillani pers(u)-kannattajat, mutta älkää lukeko tätä blogia jos ette kestää jatkuvaa kantanne epäreilua solvaamista.

3 hyvää syytä vihata persuja:
1) He yksinkertaistavat kaiken. Jos et ymmärrä mitään politiikasta ja inhoat vaikka maahanmuuttajia, tämä on puolueesi. He sanovat "EI maahanmuuttajille", välittämättä kansainvälisistä sopimuksista, ihmisoikeuksista tai muusta turhasta krääsästä.
2) Henkilökohtaiset kokemukset. Nuorten vaalipaneelissa jossa saimme kohdata kuntapäättäjiä ja ehdottaa, ideoida ja kritisoida, oli yksi peppuläpi ylitse muiden: persujen päättäjä. Ei katsonut silmiin kun puhuttiin, ei keskittynyt asioihin ja illan ainoa kommentti oli "ei oo rahaa". Johon minä ystävällisesti vastasin "KATO MUA SILMIIN (no okei en mutta mieli teki), kyllä sitä rahaa on, sitä tulee lisää joka kuukausi, me yritämme täällä vain vaikuttaa siihen miten se raha jaetaan"
3) Timo Soini.


Ja nyt, tämän idealistisen tohotuksen jälkeen, hyvä ruoka-parempi mieli.

 Karitsan paahtopaistia- mm-mmm. Bellissimo. 


Créme Brûlée- hirveetä shaibaa. Kuin kiinteää capuccinoa missä on kova kuori.


Mummon lihapullat ja perunamuusi,
-H-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti