keskiviikko 10. lokakuuta 2012

PLOKEJA

Nyt on saapunut kaikkien odottama aika..
Nimittäin hurjasti osallistuneita (5) keränneen blogiarvostelukilpailun tulokset! Valinta oli hirvittävän vaikea (viisi parastahan minä lupasin esitellä) mutta se on nyt kuitenkin pitkän harkinnan jälkeen tehty.
Ps. ne on osallistumisjärjestyksessä.


Blogia pitää 19-vuotias monitoimitytsy: tulevaisuuden suunnittelija, kenkärakastaja ja ratsastaja. Blogista voi lukea juttua elämästä, elukoista ja ajoittain ratsastuksestakin. Ja tietysti tyylistä! Postauksien aiheetkin vaihtelevat mukavasti ja teksti on kivan luettavaa. Ja niitä on paljon! Kuvikin löytyy (sekä omia että muualta pöllittyjä) kiitettävästi:) Vähän miinusta tosin englannin virheistä.
Kaikkeudessaan hyvä laifstailia.


*Ei kopiointia!*


Vuosimallia -97 olevan tyttösen blogi (josta ei muuten voi kopioida kuvan kuvaa, ei sitten millään) kertoo elämästä rennolla otteella. On paljon hyviä (++) isoja kuvia vaihtelevista aiheista (on pärstää, heppaa, vaatteita ja syksyisiä lehtiä). Tosin, kuvaa Canonilla (iso miinus) mutta omistaa Niinistön nimmarin ja katsoo kauhua. Tasoihin menee. Itse tekstien aiheita on laidasta laitaan, matkailusta ja kledjuista hepojuttuihin.
Tyylikästä ja esteettistä elämää. Ainakin blogin perusteella.


15v luonnonlapsi jolla on MAHTAVA banneri. Tosi hieno. Ja jopa Favicon! Tästä blogista löytää tavallisen elämän lisäksi ihan oikeita mielipiteitä ja yllättävän vähän kuvia. Vaikka banneri viittaakin heppablogiin saa kelata aika paljon taaksepäin ennen kuin niitä heppajuttuja löytyy, eli siis muutakin kamaa löytyy ihan reippaasti! Helposti luettavaa tekstiä. Ja sitä tulee ihan hyvää tahtiakin. 
Elämää ja mielipiteitä. Peukutan.


Pintaraapaisua loistavan nuoren kuvaajan elämään. Tai no, ei tämä mikään valokuvausblogi ole mutta kuvat on kuitenkin mahtavia! Tekstiä ei ole kirjoitettu nuttura kireällä ja se kertoo kaiken olennaisen. Aiheita blogista löytyy monenlaista ja lukijoita on ihmeen vähän laatuun verrattuna! Löytyypä muuten myös heppajuttuja (tietysti hyvillä kuvilla höystettynä)
Blogi jolle toivoisin ehdottomasti enemmän lukijoita :)Nuoren hippisterin elämää ja mielipiteitä (1 postaus kerrallaan). Kirjoittaja rakastaa kaikkea mitä hippisterien kuuluukin rakastaa ja omaa niiden lisäksi jopa tyylitajuakin! Blogin ulkoasu on mahtava, simppeli muttei tylsä, ja se on jopa kruunattu kädenjäljellä! Ja kun sanon elämää ja mielipiteitä tarkoitan tietysti mielipiteitä elämästä. Ui vahvasti vastavirtaan. Postauksia löytyy niin vahvasti sinne taiteelliselle puolella nojaavaa kuin sitä toistakin laitaa. Mukavaa ja mielenkiintoista tekstiä.
"Vain kuolleet kalat uivat vastavirtaan"
Keep up the good work.En enää ikinä tee tätä.
Ihan tautinen homma.
-H-

5 kommenttia:

 1. huuiii kiittipaljon, nyt meni mun "bloginmainostusneitsyys" :DD vähäinen lukijamäärä tosiaan johtuu siitä etten halua/uskalla kommentoida mihinkään/mainostaa blogiani etten vaan saisi liikaa lukijoita koska se tuo nii kauheesti paineita :'D mutta nyt uskalsin, oon lukenu sun blogia jo vähän aikaa ja tunnut olevan rento ja iloisella mielellä eteenpäin menevä nuori (: hyvvää syksyä sulle!!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaaa! :) Kiitos todella, todella paljon!
  Postauksia ratsastuksesta ja hevosista tulee sen vuoksi vielä vain ajoittain, koska ei ole sitä omaa vuokrapollea mistään löytynyt. :) Kyllä sekin vielä, ajallaan.
  Mukavaa syksyä ja uusia postauksiasi odotellen :)

  VastaaPoista
 3. Wow, kiitos! :) en olis uskonu löytäväni omaa blogiani tästä listasta. Uskon joka sanaan tuossa sinun perustelussasi, toivottavasti myös muut! Peukutan sulle nyt kyllä extra määrän takaisin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiiitos paljon tästä, arvostelu oli aivan mahtava! :D

  VastaaPoista