torstai 8. marraskuuta 2012

Kultakalan muisti

Mikä on niin huono muisti että siitä pitäisi huolestua?
Olinpa tässä yksi päivä vessassa, (cool story, bro), pesemässä hampaita ja hinkkaamassa viikon meikkejä (ja päällimmäistä ihokerrosta) pois naamasta. Tein siinä jotain, ja heitin yhden palan vessapaperia pois. Ja pysähdyin miettimään. Mitä tapahtui? Mikä oli tuo maaginen vessapaperin pala, joka leijaili pönttöön, ja mihin sitä käytettiin? Ja mietin. Ja mietin. Ja mietin. Hinkkasin naamavärkin puhtaaksi ja mietin. Meni varmaan 4 minuuttia ennen kuin muistin että olin pyyhkäissyt neljännet silmäni sillä puhtaaksi. Mikä minua vaivaa?
Mutta toisaalta, ehkä huoleen ei ole aihetta koska olen tähän asti kuitenkin muistanut kaikki asiat, enemmin tai myöhemmin. Tai no, myöhemmin.
Enkä edes halua konsultoida tohtori Googlea joka pelottaa kaikki meidät luulosairaat aivolimojamme myöten. Sieltä löytyy varmasti joku kymmenen latinankielisen sanan kasvain (mitä pidempi nimi, sitä pahempi laatu, eikö?) mikä tappaa kaikki, poikkeuksetta ja järkyttävän tuskallisesti.
Jos minulla onkin vain pari kuukautta elinaikaa? Selviänkö edes jouluun? Noh, eipä sillä oikeastaan ole niin väliä, koska maailmanloppu tulee kuitenkin siinä loppuvuodesta.
Pitäisikö nyt sitten elää kuin viimeistä päivää? Jättää koulu kesken ja lähteä maailmanmatkalle? Toisaalta, jos aikaa on vain kaksi kuukautta, eikö sen voisi käyttää paremminkin kuin Air Zimbabwen hikisessä turistiluokassa nököttäen? Ja ei, tällä kukkarolla ei matkusteta pisnes-luokassa.
Mikä on siis oikea tapa viettää elämänsä kaksi viimeistä kuukautta? Äiti Teresan mielipide liittyisi varmasti jotenkin lähimmäisrakkauteen, mutta hei, kaksi kuukautta? Kohta ei ole enää ketään muistelemassa miten itsekkäästi itse kukin toimi viimeisinä päivinään! Sex, drugs and rock'n'roll? Njaah. Hirveä morkkis viimeisenä päivänä. Minä varmaan tekisin kaiken mitä vain päähän pulpahtaisi. Ja mitä en ole kokeillut, ihan sama kuinka sosiaalisesti (epä)hyväksyttävää se on. Ja siellä välissä piipahduksia läheisten luona, jotta moraalinen lippu pysyy korkealla.

Ongelma ratkaistu!

Ja eikun listaa tekemään..
Joulupukille siis.


Seuraa Tositarkoituksella Etsien,
-H-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti