tiistai 21. elokuuta 2012

and i bet you'll feel nuts

Hurraa, uusi lukija!
MMH, DO THE HAPPY DANCE, DO THE HAPPY DANCE.

Päivän huonoin idea tulla tänne kirjottelemaan näin myöhään (kellohan on jo 9 !) illalla, mutta kun oli pakottava tarve. Siis ihan pakottava. Koska mä keksin joitain mahtavaa, siis ihan vaan täysin järkyttävän sairaan tautisen hienoa! Nimittäin....
...
..
.
SEKSI-PÄIVÄN!

Siis ihan totta, meidän pitää järjestää lukioon seksi-päivä! Voisin sen jälkeen rauhallisin mielin todeta että sain edes jotain hyvää tehtyä mun puheenjohtakaudella! (Voittais ihan 6-0 kaikki Koulumme-kunnioitettava perustaja-nyt-lasumme-ruonja-päivät)
Idea tuli siis MTV:n (sieltähän ne kaikki parhaat ideat tulee..) Savage U nimisestä ohjelmasta, jossa semmonen hauska homo ja sen kaveri juttelee seksistä ihmisille. Siis kyselee ja vastaa kysymyksiin, eikä mitään vakavaa vaan ihan huumorilla mut kuitenki asiaa.
Joten. Toteutus tähän mun mahtavaan ideaan menis suurinpiirtein niin, että otetaan joko koko päivä tai puolet koulupäivästä, ja keksitään sinnne kaikkea erilaista, "messu"-pisteitä, luentoja, videoita.. Hankitaan muutama puhuja (Kynelogi, transu, parisuhdeterapeutti, joku joka muuten vaan tietää paljon seksistä..) ja annetaan opiskelijoille vaikka viikko aikaa keksiä ja kirjoittaa kysymyksiä, joihin nää "luennoitsijat" sitten vastaa! Ja ne voi toki myös muuten vaan puhella. Pistetään myös pystyyn erilaisia kojuja, voidaan ottaa sinne vaikka lelu-esittelijää, jotain testejä, perinteinen kokeile-itse spärdäri-kurkku yhdistelmä, speed dating, kilpailuja.. Ihan mitä tahansa keksii! Sitten vaan tyypeille ensin aikaa kierrellä kojuja, sitten puhujia ja sitten taas kojukiertelyä. Ja jokaisella kojulla saa tietysti olla omaa ohjelmaa kunhan se ei mene luentojen kanssa päälekkäin.
(vaihtoehtoisesti opkh vois myös vaan kustantaa kortsumaatin invavessaan?)

Mahtavin idea ikinä?

Kysymyksiä? Ideoita? Kauhistelua?

-H-

ps. 69. postaus, sopii hyvin teemaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti