torstai 18. huhtikuuta 2013

Nöyrin anteekstipyyntöni

Noh, siinä se tuli otsikossa. Olen laiska ja saamaton ryökäle, toivottavasti se ei tullut kenellekään yllätyksenä? Mutta hei korvauksena pistin teille pystyyn hyvän musiikin Spotifyn oikeaan laitaan!

Mutta Budapest. Oikeen kiva paikka, oikeastaan kaikille. Sieltä löytyy mahtavat shoppailumahdollisuudet (tosin ei pääsiäisenä, darn that), kauniita rakennuksia, yöelämää (josta minä en valitettavasti tiedä mitään), hyvää ruokaa.. Ja merkkejä sisällisodasta, vartijat jokaiselta metroasemalta, ihmisiä asumassa pelti/muovi-viritysten alla jne. Kaikille jotain. Ja koska minuun on jostain syystä tarttunut jonkinnäköistä visuaalista ymmärrystä, en kehtaa laittaa värillisiä ja mustavalkoisia kuvia samaan soppaan, ja aloitankin värillisillä kuvilla. Ei niitä montaa ole, ja ovat sitäkin huonompia, mutta kyllä se tästä. Ehkä osaan ensi kerralla ottaa enemmän kuvia paremmin ja oikeista asioista. Pitäähän sitä joku syy olla palata takaisin!
From a cool underground labyrinthThis is love.Hero's square. I'm sure it has a story. I just don't know it.Horses !A beautiful place..With a beautiful roof
I'm driving around, in my car, driving too fast and driving too far..
The cutest couple ever!
Night-timeI'm driving around, in this boat, it's going too slow and it's turning around.. again.The underground thingy had blue lights!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti