maanantai 18. kesäkuuta 2012

Ei taida olla kaikki inkkarit kanootissa

Voiko tätä enää edes laittaa pelkästään nihilismin piikkiin..

Mitä te teette juhannuksena?
Ai mökille vai. Aika kiva, voisin kertoa montakin jännää juttua juhannuksen mökkireissuista, liittyen kanootteja ja vesiskoottereita.
Ai kavereiden kanssa bilettämään vai. Hienoo, muistakaa tehdä hyvää boolia ja varatkaa tarpeeksi grillilihaa!
Ai ihan perheen kesken vaan vai? Ne se on kyllä kiva joskus kiva ottaa vähän rauhallisemmin, pelata kesäpelejä ja silleen.
Minä vai?
Maalaan taloa. Siis se on ihan totta niin kamalaa että ihan sanattomaksi vetää. Talonmaalausta? TALONMAALAUSTA? Se pienessä yksiössä asuminen, pikanuudeleilla ja kaurapuurolla eläminen tuntuu ajoittain yllättävän hyvältä vaihtoehdolta.

Miten se onkin aina niin, että kun tapahtumia muistelee elämässään taaksepäin muistaa aina ne huonot valintansa?
Kuten esimerkiksi se, että lähtee Linnanmäelle lauantaina. Ilmeisesti sillä ei ole mitään väliä onko illaksi luvattu sadetta vai ei, porukkaa on kuitenkin aivan liikaa. Jotenkin tuli surullinen olo, ikää kun on vasta 18 vuotta, mutta silti sinä tuona karmaisevana lauantaina sitä tunsi itsensä yllättävän vanhaksi. Muutaman laitteen jälkeen päätettiin porukalla että nyt kyllä jalkoja kolottaa ja vatsaa hiukoo siihen malliin että vetäydytään tuonne hampurilaisbaarin puoleen. Ja siellä sitten vietettiinkin seuraavat kaksi tuntia törkeästi ylihinnoiteltoituja aterioita märehtiessä. Sitten vielä muutama laite ja kappas, kello onkin jo tarpeeksi että voi lähteä hipsimään poispäin. Kaukana ovat ne ajat jolloin huulet sinisenä pyydettiin vielä yhtä kierrosta hurjakurussa.
Hyvin, hyvin kaukana.

Päivän plussa: Ei tullut parkkisakkoja!

-H-

3 kommenttia:

 1. MITÄ?!?!? OOT OLLU LINTSILLÄ?! PETTURI! MIKSET TUU MEE KANS KESKIVIIKKONA! odotin sitä.. koska se o mu eka kerta siellä :(( muistellaa.. p.s nään vieläki kuvat pelkkinä viivoina :((

  VastaaPoista
 2. JOO idiootti ku olen :) Laita sen ranneke sen verran löysälle sit et mäki voin lainaa sitä nii sit voin kyl tulla mukaa;) Tai siis käydään ostaa se ennen ku mennään nii mä voin laittaa sen löysälle:)
  Ja mikä sun konetta vaivaa?? :O

  VastaaPoista
 3. No aika huono plääni, mut kaikkee pitää kokeil! :DD Enn tiiee :((

  VastaaPoista