lauantai 5. toukokuuta 2012

Hyppy tyhjyyteen

Jalompaakin jalompi harrastus, baareilu, on yllättävän haastavaa. Sitä odotetaan kuin kuuta nousevaa 18-vuotispäivän kynnyksellä, valitaan vaatteita, verrataan baareja ja otetaan selvää ikärajoista. Kun kaiken puunaamisen jälkeen sitten vihdoin päästään sisään (lisäpisteitä saa jos ei tarvitse vilauttaa henkkareita), on näillä tuoreilla baaristeillä kaksi mahdollisuutta. Joko kaikki on suunniteltu ja tavoitteet asetettu siihen asti, ja sisäänpääsyn jälkeen kaikki into lopahtaa, ja seurue vaipuu niin sanottuun "awkward silenceen". (Näin useimmiten niillä jotka ovat jo alaikiäisenä livahtaneet sisään baariin systerin henkkareilla. Ihan tosi, odotitteko että se on jotain erilaista kun menette sinne omillanne?) Toinen vaihtoehto, se useammin tapahtuva, on usein niiden kohtalona jotka ovat säilyttäneet baarineitsyyttään H-hetkeen asti. Musiikki on kovalla, viina virtaa ja hiki lentää. Baarin huuma salpaa melkein hengen, ennen ku se imaisee viattoman baaristin sisäänsä. Parin Sex On The Beachin (siitä tunnistat tuoreen baaristin!) jälkeen muistikuvat hämärtyvät, ja seuraavana aamuna onnekkaat heräävät ystävänsä lattialta kourallinen karvalankamattoa suussa, ja epäonnekkaammat Jartsin yksiöstä Hakunilasta.
Ei sillä, baareilu on hauska harrastus!

Ja mikä siinä on kaikkein hauskinta, on se mitä tulee jälkeenpäin. Tässä siis Helena-tädin varman kankkusen vinkit:
1) Juo erilaisia drinkkejä perushutun lisäksi. Siideriä, kaljaa, lonkeroa, sinisiä enkeleitä, valkovenäläisiä, ja kun meno uhkaa aamukahdelta hidastua, vedä muutama shotti (ihan puhdasta Tequilaa tai vaikka pallokala?)
2) Pidä huolta ettet syö mitään ennen baari-iltaa
3) Äläkä varsinkaan juo vettä sen aikana!
4) Syö kuitenkin valtava määrä jotain mättöä juuri ennen nukkumaan menoa! (Takaa substenssin runsaan määrään)
5) Joku saattaa yrittää houkutella sinua juomaan vettä ja suoloja (esim. Samarinia) ennen nukkumaanmenoa. Älä mene halpaan.

Nämä viisi perusasiaa kannattaa pitää mielessä, ja voin taata että seuraavana päivänä saavat vatsa-, pallea-, selkä-, niska-, kurkku-, reisi-, ja oikeastaan kaikki muutkin lihakset kunnon treenin. Varo kuitenkin revähdyksiä ja muista venytellä!

-H-

Mun vappu (johon edellinen teksti ei siis liity mitenkään..)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti