lauantai 17. elokuuta 2013

Kiitos ja anteeksi

Sitä on tullut pidettyä pienehköä postaustaukoa. Johtuisikohan siitä, ettei mitään ole tapahtunut? Ylioppilaskirjoitukset tulivat (ja menivät), opiskelupaikkoihin haku tuli (ja meni), mutta mikään ei ole muuttunut. Valmistuin odotetusti papereilla, jotka alittivat kaikkein nihilistisimmätkin odotukset, en päässyt sisään haluamaani (mihinkään) opiskelupaikkaan, en saanut kesäksi töitä. Olenko nyt siis, pitkän lomailun jälkeen, motivoitunut opiskelemaan, työskentelemään ja katsomaan tulevaisuuttani uusin silmin? Noup, en ole.
Nyt minulla on kuitenkin joku suunnitelma. Palasin viikon matkalta Kreikasta keskiviikkona (siitä lisää myöhemmin), ja lähden huomenna sunnuntaina Keski-Suomeen ravitallille töihin (viralliselta nimeltään työkokeiluun). Tämä tuli vähän äkkiä, mutta tartuin tilaisuuteen, ja olen nyt lähdössä kohti uusia seikkailuja paikkaan, josta tiedän vain osoitteen ja muutaman hajanaisen faktan. Tästä voi tulla joko loistava kokemus tai yksi pahimmista virheistä jonka olen koskaan tehnyt. Jää nähtäväksi.

Kiitokset kaikille niille jotka ovat jaksaneet roikkua mukana, vaikka minä en ole. Rakastan edelleen kommentteja, joten kaikenlainen sanahelinä on tervetullutta! Ehdotuksiakin otetaan aina vastaan.

Until next time,
-H-Teaser 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti